Subslider-jord-ny
Rådgivning2019-02-12T08:40:41+00:00

Rådgivning

Vi har stor erfaring, viden og ekspertise, som vi meget gerne vil dele med jer. Derfor rådgiver vi gerne og stort og småt indenfor vores fagområde. Her er et udkast af nogle rådgivningsområder. Har du spørgsmål, bekymringer eller tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os.

Rotteproblemer

Rotteproblemer på en ejendom stammer i de fleste tilfælde fra kloaknettet. Vi tilbyder en minutiøs gennemgang af anlægget, kommer med forslag til udbedring samt tilbyder en fast pris på udbedringen.

Afløbsproblemer

Har I problemer med afløbene? Er der problemer med, at afløbet stopper, eller oplever I lugtproblemer? Her kan vi også tilbyde en minutiøs gennemgang af anlægget, komme med forslag til udbedring samt tilbyde en fast pris på udbedringen.

Funderingsproblemer

Er der sætninger på eksisterende fundamenter eller gulve, eller planlægger I nye fundamenter eller udgravninger tæt op ad eksisterende fundamenter, er der flere ting, der skal tages højde for. Vi tilbyder rådgivning og løsningsforslag for optimal udførsel af projektet.

Myndighedskontakt

I forbindelse med byggeansøgning kræver kommunen forskellige dokumenter og tegninger for at godkende jeres ansøgninger. Giver dette problemer, kan vi tilbyde jer vores rådgivning og varetage jeres interesser. Vi samarbejder med forskellige rådgivende firmaer og kan derved optimere rådgivningen til jer bedst muligt.

Tilstandsrapporter

Som boligselskab, ejerforening eller udlejer af større ejendomme er det rart at kende sine udgifter på forhånd. Vi kan tilbyde at udforme tilstandsrapport for de udvendige arealer, belægninger, hegn samt ledninger i jord mm.

Endvidere udarbejder vi driftplaner over løbende forbedringer og vedligehold samt budget med prioritering af udgifterne i samarbejde med jer. Vi kan ligeledes lave et udbudsmateriale, hvorved I kan hjemtage flere tilbud på arbejdet.