Skip to main content

Vi tilbyder kvalitetssikret kloakservice


Mange års erfaring som kloakfirma

Med vores professionelle kloakservice modtager du effektiv behandling af dit kloaksystem til en konkurrencedygtig pris.

PI Entreprenørfirma har mere end 30 års erfaring inden for kloakservice. Vi tilbyder professionalisme og kvalitetssikret kloakarbejde til dig, som ønsker en kompetent kloakmester på din ejendom.

Vores base er i Gadstrup, men vi kører ud til kunder på hele Sjælland.

Vores kloakservice inkluderer flere opgaver

Når kloakken driller, er det vigtigt, at der rykkes hurtig ud. Vi kan hjælpe med alle former for renovering og reparation af kloak. Vores ydelser som kloakmand omfatter bl.a.:

  • Autoriseret kloakarbejde

  • Kloakrensning

  • Hjælp til stoppet afløb

  • Slamsugning

  • Og meget mere

Vi foretager undersøgelser af dit kloaksystem med kvalitetsudstyr, så du er sikret den hurtigste og nemmeste løsning på dit problem uden unødvendige indgreb.

Hos os er det centralt, at du som vores kunde altid er underrettet og opdateret, mens vi arbejder for dig. Vi står derfor altid inde for en god kommunikation, så du modtager den mest effektive service.

Hvis du får hjælp af en af vores mange professionelle kloakmænd, kan du se frem til det optimale resultat på dit problem.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at vide mere om vores kloakarbejde, og hvordan vi kan hjælpe dig nærmere med dit næste projekt? Tøv ikke med at kontakte os.

Vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have vedrørende vores kloakservice og priser. Lad os udarbejde et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?