Skip to main content

Har du brug for professionel hjælp til dit gravearbejde?


Vi udfører et bredt udvalg af gravearbejde

Hos PI Entreprenørfirma tilbyder vi mange former for gravearbejde. Uanset omfanget af opgaven står vores professionelle team til rådighed for dig.

Vi har over 30 års erfaring og det rette udstyr til arbejdet. Gadstrup er vores base, men vi kører på hele Sjælland, blandt andet i København og på Frederiksberg og laver gravearbejde for både private og erhverv.

Hvilke typer gravearbejde tilbyder vi?

Hos PI Entreprenørfirma tilbyder vi mange former for gravearbejde. Uanset omfanget af opgaven står vores professionelle team til rådighed for dig.

Vi har over 30 års erfaring og det rette udstyr til arbejdet. Gadstrup er vores base, men vi kører på hele Sjælland og laver gravearbejde for både private og erhverv.

  • Udgravninger

  • Jordflytning og andet jordarbejde

  • Anlæg af søer

  • Etablering af bundopbygning

  • Bortskaffelse af overskudsjord

Vores arbejde omfatter små som store byggeprojekter for både privat- og erhvervskunder. Vi udfører altid vores gravearbejde professionelt og med kvalitetsgaranti i tæt dialog med dig som kunde, så du får den bedst mulige oplevelse.

Kontakt os for et godt tilbud

Vores priser afhænger af omfanget og karakteren af arbejdet, men vi sikrer dig en overkommelig pris tilpasset netop dit projekt. Hos os lægger vi stor vægt på at tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten eller effektiviteten af vores arbejde.

Med mange års erfaring inden for autoriseret jordarbejde kan vi garantere en tilfredsstillende oplevelse med vores service.

Kontakt os allerede i dag med eventuelle spørgsmål. Vi står klar med rådgivning og hjælp til tilrettelæggelse af dit næste gravearbejde. Vi udarbejder tilmed gerne et uforpligtende tilbud til dit projekt.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?