Betonarbejde

ERFAREN SAMARBEJDSPARTNER

PI Entreprenørfirma kan tilbyde alle former for betonarbejde. Vores faste stab af medarbejdere har mange års erfaring med netop betonarbejde og alle dets mange facetter. Vi forstår vigtigheden af et godt fundament, og så forstår vi også at lave det.

Typerne af betonarbejde strækker sig over alt fra traditionelt betonarbejde så som fundamenter udstøbt i jordform til skulpturer og udearealer tegnet af landskabsarkitekter og kunstnere.

ET SOLIDT FUNDAMENT

Vi står for betonarbejde i forbindelse med etablering af fundamenter. Det være sig traditionelle fundamenter udstøbt i jordform eller armerede fundamenter udstøbt i forskalning. Endvidere kan vi udføre borede fundamenter i indtil 6 meters dybde. Dette gør vi med det nyeste og bedste udstyr.

Vi laver støbning af terrændæk – med eller uden glittet overflade. Endvidere har vi stor viden og omfattende erfaring med understøbning af eksisterende fundamenter.

JERNBETONARBEJDE

Vi laver støbning af konstruktioner i systemforskalning, armering samt forarbejdning af armering med eget klippe og bukkeanlæg. Specielle konstruktioner såsom maskinfundamenter, bygninger under vand, samt fundering i blødbundsområder er et af vores specialer.

KONTAKT OS GERNE

Vi kan klare de helt store opgaver, da vi har de nødvendige ressourcer og kompetencer. Du kan se et udsnit af vores mange gode referencer her på siden.

Er I interesseret i at vide mere om jordarbejde? Tøv da ikke med at kontakte os på tlf. 46 19 11 41 eller via mail post@pi-gadstrup.dk.

Kontakt os og hør mere