Skip to main content

Betonarbejde på Sjælland tilbydes


Nyt betongulv eller støbning af fundament – vi kan klare det hele

PI Entreprenørfirma kan tilbyde alle former for betonarbejde for større og mindre erhvervskunder. Vi er beliggende i Gadstrup, men vi har mange kunder som kommer fra København, Frederiksberg og andre steder på Sjælland.

Typerne af betonarbejde som vi håndterer, strækker sig derfor over alt fra traditionelt betonarbejde såsom støbning af fundament i jordform til skulpturer, og til udearealer tegnet af landskabsarkitekter og kunstnere og støbning af betongulv. Vores faste stab af medarbejdere har mange års erfaring med netop betonarbejde og alle dets mange facetter.

Vi forstår vigtigheden af et godt fundament, og så forstår vi også at lave det! Vi står naturligvis også klar, hvis du, i forbindelse med eksempelvis støbning af fundament, har brug for hjælp til kloakering, jordarbejde eller andet.

Hvilke arbejdsopgaver løser vi?

Vi står for betonarbejde i forbindelse med etablering af fundamenter, nyt betongulv og meget mere. Herunder både traditionelle fundamenter støbt i em jordform, eller armerede fundamenter støbt i en forskalning.

Ud over dette kan vi også udføre borede fundamenter i indtil 6 meters dybde. Dette gør vi med det nyeste og bedste udstyr.

Vi laver støbning af terrændæk – med eller uden glittet overflade. Endvidere har vi stor viden og omfattende erfaring med understøbning af eksisterende fundamenter.

Vi kan også være behjælpelige med:

  • Støbning af konstruktioner i systemforskalning

  • Støbning af fundament og betongulv

  • Armering

  • Forarbejdning af armering med eget klippe og bukkeanlæg

Vi hjælper også ved specielle konstruktioner såsom:

  • Maskinfundamenter

  • Bygninger under vand

  • Fundering i blødbundsområder

Skal vi udføre din støbning af fundament
eller andet betonarbejde?

Vi kan klare de helt store opgaver, da vi, som jord og betonentreprenør, har alle nødvendige ressourcer og kompetencer. Du kan se et udsnit af vores mange gode referencer her på siden, og du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på dit betonarbejde.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?